Winkelbeveiliging is voor ons meer dan het voorkomen van diefstallen en incidenten. Wij creëren ook graag een goede sfeer, met aandacht voor iedereen die uw winkel bezoekt. Dat begint al bij binnenkomst, als onze beveiliger uw klanten vriendelijk begroet. Dat persoonlijke contactmoment zet de toon voor de verdere winkelbeleving van uw klanten. Zij voelen zich welkom en zullen met plezier uw zaak bezoeken.

Deze aanpak heeft daarnaast een preventief doel: wie bij u ‘gratis’ wil komen winkelen, weet meteen dat déze beveiliger alert is en zijn vak verstaat. De kans is dan ook groot dat hij of zij besluit een deurtje verder te gaan. En wie het toch probeert, kan rekenen op adequaat ingrijpen door onze beveiliger(s). Met hun ruime ervaring weten zij precies hoe te handelen, want geen incident verloopt hetzelfde. Onze beveiligers leveren maatwerk. Respect voor de situatie, de-escalatie en discretie zijn hierin leidend.
Meer over onze werkwijze leest u bij wie wij zijn.

Maatwerk

U zult merken dat onze aanwezigheid een positieve invloed heeft op uw medewerkers en klanten. Dat komt doordat wij altijd zorgvuldig bekijken welk type beveiliger qua affiniteit en ervaring het beste bij uw winkel past.

Technologie

Wilt u naast fysieke beveiliging in uw winkel gebruikmaken van camerasystemen of andere bewakingstechnologieën? Wij volgen de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend en kunnen hierover uitstekend adviseren.

Een veilige winkelbeleving voor uw klanten

Winkelbeveiliging