Wie wij zijn

R Beveiliging is een ambitieuze organisatie: wij willen altijd de best passende oplossing bieden voor uw beveiligingsvraag. Deze ambitie maken wij waar door:

  • Aan te sluiten bij uw specifieke wensen en verwachtingen
  • Te adviseren vanuit onze jarenlange ervaring
  • Ter plaatse een uitgebreide risicoanalyse uit te voeren
  • Duidelijke afspraken te maken over wat u van ons kunt verwachten
  • Snel te schakelen als de situatie daarom vraagt
  • Ontwikkelingen op de voet te volgen en innovatieve oplossingen te bieden
  • De perfecte match te maken tussen opdrachten en beveiligers

Landelijk netwerk

Wij zijn landelijk inzetbaar voor beveiliging van objecten, winkels, horeca en evenementen. R beveiliging heeft 26 medewerkers in vaste dienst. Wanneer dat nodig is, kunnen wij een beroep doen op het brede netwerk van beveiligingsspecialisten dat wij hebben opgebouwd.

Onze beveiligers

Wij kiezen onze beveiligers met zorg. Alleen de juiste opleiding hebben is bij ons niet voldoende. Wij kijken ook naar ervaring en wat voor persoon zij zijn. Want van een R-beveiliger verwachten we nét wat extra’s.

Kwaliteit

Al onze beveiligers hebben minimaal het diploma MBO Beveiliger niveau 2 en beschikken over een geldig BHV-diploma. Daarnaast hebben wij regelmatig bijeenkomsten om onderling kennis te delen en van elkaar te leren. Zo houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog. Wanneer wij extra beveiligers moeten inhuren, voldoen deze vanzelfsprekend ook aan onze kwaliteitseisen.

Mentaliteit

Wij selecteren onze beveiligers niet alleen op hun kennis en ervaring, maar ook op hun mentaliteit. Wij vinden een open houding en oplossingsgericht handelen heel belangrijk. Door een situatie goed aan te voelen en daar passend naar te handelen, kan escalatie in de meeste gevallen worden voorkomen. Daarbij vergeten wij ook de omgeving niet; ook in het belang van omstanders moet een situatie snel, correct en discreet worden opgelost.

Representatief

Onze beveiligers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom vanzelfsprekend dat zij er verzorgd uitzien, zich netjes gedragen en goed gekleed zijn. Onze bedrijfskleding bestaat uit een zwart driedelig pak, zwarte stropdas en wit overhemd.

Werkplezier

Wij geloven dat mensen op hun best presteren als zij doen wat ze leuk vinden. Daarom zetten wij onze beveiligers alleen in op opdrachten waar zij affiniteit mee hebben. Hierdoor gaan onze beveiligers met plezier naar hun werk. En dat merkt u als opdrachtgever, maar ook uw klanten, bezoekers, gasten en medewerkers!

Wie wij zijn