Als organisator van een evenement of eigenaar van een horecagelegenheid wilt u dat uw gasten zorgeloos kunnen genieten van hun dagje of avondje uit. Veel hangt daarbij af van de sfeer op de locatie. Daarom wordt de juiste sfeer al bij de ingang gecreëerd. Onze beveiligers staan immers garant voor een correcte, gastvrije ontvangst. Bezoekers worden welkom geheten en eventuele toegangscontroles verlopen soepel en vlot, want een goed begin is ook hier het halve werk. Tijdens het evenement houden onze beveiligers nauwlettend toezicht en spelen ze proactief en discreet in op mogelijke onveilige situaties.

Wij beschikken over ervaren beveiligers voor verschillende evenementen, zoals:

  • Concerten
  • Festivals
  • (Bedrijfs)feesten
  • Voetbalwedstijden
  • Open dagen
  • Privé feesten en bruiloften

Maatwerk

U zult merken dat de aanwezigheid van onze beveiligers een positieve invloed heeft op uw evenement of horecazaak. Dat komt doordat wij altijd zorgvuldig bekijken welk type beveiliger het beste bij uw beveiligingsvraag past. Zo zorgen wij ervoor dat de beveiligers die u inhuurt niet alleen qua voorkomen bij uw doelgroep passen, maar dat zij ook begrijpen welke benadering het beste werkt bij het aanwezige publiek.

Meer over onze werkwijze leest u bij wie wij zijn.

Ontzorgen

Wilt u zich volledig kunnen richten op de organisatie van uw evenement of de bedrijfsvoering van uw horecazaak? Wij kunnen u op het gebied van beveiliging volledig ontzorgen! Ons aanbod stemmen we zorgvuldig af op uw wensen en verwachtingen. We gaan daarover met u in gesprek en vervolgens maken we een uitgebreide risicoanalyse – bij voorkeur bij u op locatie – en een duidelijk plan van aanpak.

Desgewenst kunnen wij voor u extra beveiligingsmaterialen (detectiepoortjes, hekken et cetera) en vergunningen regelen. Verder staan wij voorafgaand aan en tijdens het evenement in nauw contact met de lokale politie.

Technologie

Wilt u naast fysieke beveiliging ook gebruikmaken van camerasystemen of andere bewakingstechnologieën? Wij volgen de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend en kunnen u hierover uitstekend adviseren.

Omdat u zuinig bent op uw gasten en bezoekers

Evenementen en horeca